EmerparkAuto trotse sponsor Berkumloop

| 17-08-2015

EmerparkAuto is ook dit jaar weer één van de trotse sponsoren van de Salverda Berkumloop. Deze sponsoring past volledig in het beleid van EmerparkAuto, dat structureel inzet op fitte werknemers. ‘Wat beweegt u?’ is niet voor niets de slogan van de Citroën-dealer waarvan de roots in Zwolle liggen.

“Salverda is een vertrouwde samenwerkingspartner van ons”, vertelt algemeen directeur Thimas van Zantwijk. “De vestigingen van EmerparkAuto in Zwolle, Amersfoort en Hilversum zijn door bouwbedrijf Salverda in een prima en constructieve samenwerking gebouwd. Het sponsoren van de Salverda Berkumloop ligt dus voor de hand.” Maar het is niet alleen de samenwerking, ook zet EmerparkAuto graag in op fitte medewerkers. “Onze slogan ‘Wat beweegt u?’ slaat uiteraard op de mobiliteit van de klanten, maar evenzogoed op de gezondheid van de mensen die werken in onze organisatie. Wat beweegt u? is de centrale en altijd terugkerende vraag die EmerparkAuto stelt. Een vraag die aanzet tot nadenken over beweegredenen of beweging. En in beweging zijn, dat past ook bij de Salverda Berkumloop”, aldus Van Zantwijk.

Dat EmerparkAuto het niet alleen bij woorden laat, bewijst de inzet binnen alle vestigingen van sport- en fitnesscoach Rob Vitters van het bedrijf VitPT. Hij nam begin dit jaar fitheidstesten af bij alle medewerkers van EmerparkAuto en voorzag hen van gezonde beweeg- en voedingsadviezen, om bijvoorbeeld dinsdag 25 augustus fit aan de start te verschijnen van de 25ste Salverda Berkumloop. “EmerparkAuto zal bij de finish aanwezig zijn met twee representatieve Citroën-modellen en een EmerparkAuto-stand. Hier delen wij goodiebags uit aan de deelnemers; leuke tasjes met daarin onder meer een waterflesje ter verfrissing”, zegt Thimas van Zantwijk, die iedereen graag uitnodigt op één van de EmerparkAuto-vestigingen. “Kom gerust even langs voor een aantrekkelijk voorstel voor de Citroën van uw keuze. En kijk ook eens op www.emerparkauto.nl.”

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws