Iedereen is winnaar in 24ste Berkumloop

| 22-07-2014

Niet alleen de winnaar van de Salverda Berkumloop valt in de prijzen tijdens de komende editie van deze hardloopwedstrijd, want alle deelnemers kunnen winnaar zijn! Om de introductie van de nieuwe Citroën C1 en C4 Cactus te vieren worden er door EmerparkAuto flesjes water uitgedeeld aan de deelnemers.

© Annet van Raalten

‘Wat beweegt u?’ is de centrale en altijd terugkerende vraag die EmerparkAuto stelt. Een vraag die aanzet tot nadenken over beweegredenen of beweging. En in beweging zijn, dat past bij de Salverda Berkumloop. Wanneer jij als deelnemer een sportieve selfie maakt met daarop jouw mooiste ‘Salverda Berkumloop moment’ én het flesje water, maak jij kans op een week rijden in de nieuwe Citroën C4 Cactus. Door deze selfie op de Facebook-pagina van EmerparkAuto te plaatsen, ding jij automatisch mee naar deze prijs.

Wil jij weten hoe de nieuwe C4 Cactus eruitziet? De auto is te bewonderen bij de start/finish. Ook de nieuwe C1 zal daar te zien zijn. Kun je niet wachten en wil je eerder al een kijkje nemen? EmerparkAuto nodigt jou van harte uit in één van haar vestigingen. In alle vestigingen word je aangenaam verrast door het persoonlijke en integere contact, maar bovenal door de betrouwbare en transparante service die EmerparkAuto biedt. Kijk voor meer info op www.emerparkauto.nl. EmerparkAuto wenst alle deelnemers van de Salverda Berkumloop veel succes!

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws