Info voor deelnemers 25ste Berkumloop

| 20-08-2015

Alle deelnemers van de 25ste Salverda Berkumloop ontvangen een persoonlijk startnummer. Dit nummer heb je nodig om dinsdag 25 augustus jouw startnummer (en eventuele chip) af te halen in wijkcentrum De Weijenbelt, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum). Je kunt deze ophalen tussen 15.30 en 18.30 uur. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen volgt hierbij nog wat aanvullende informatie, inclusief deelnemerslijst met alle startnummers.

Starttijd en parcours
De start van de loop is om 19.00 uur. Mocht je van tevoren willen weten welke route het loopparcours heeft, kijk dan op www.berkumloop.nl/info.

Afhalen startnummer en chip
Het startnummer (en eventueel chip) kun je op dinsdag 25 augustus ophalen in De Weijenbelt tussen 15.30 en 18.30 uur.

Wijzigen afstand
Mocht je nog willen wijzigen van afstand, dan kan dat alleen nog op de dag zelf gewijzigd worden bij het wedstrijdsecretariaat in De Weijenbelt tussen 15.30 en 18.00 uur. Daarna worden geen wijzigingen meer aangebracht in het systeem. Het overzetten van een startbewijs op een andere naam is niet mogelijk!

Informatie Groene ChampionChip
De deelnemers die aangegeven hebben nog geen eigen chip te hebben, die kopen een groene ChampionChip. Deze chip is herbruikbaar bij andere lopen. Het is dus géén wegwerpchip en de chip hoeft ook niet ingeleverd te worden bij de organisatie van de Salverda Berkumloop.

Niet deelnemen, wel een chip besteld
Indien je uiteindelijk toch besluit om niet deel te nemen en je hebt wel een ChampionChip via de organisatie besteld, kun je jouw envelop ophalen op de aangegeven tijden om zo toch in het bezit te komen van deze chip. De enveloppen worden niet naar het huisadres verzonden. De overgebleven chips worden retour gestuurd aan MyLaps, zonder teruggave van de gemaakte kosten.

Overige informatie
• Parkeren is mogelijk bij VV Berkum aan de Boerendanserdijk, ingang Texaco
• Er is beperkte kleedruimte aanwezig in wijkcentrum De Weijenbelt, Camperbeeklaan 82
• De uitslagen staan één dag na de loop op www.salverdaberkumloop.nl
• Deelname is op eigen risico!

Wij wensen alle deelnemers en toeschouwers een prettige en sportieve loop toe!

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws