Nieuws

Salverda Berkumloop in mum van tijd vol
Gepubliceerd op donderdag 23 juni 2011 om 14:14 3 reacties

De Salverda Berkumloop heeft in recordtempo het maximum aantal inschrijvingen bereikt. In anderhalve dag schreven 1.500 mensen zich in voor de 21ste editie van de loop, die op dinsdag 13 september wordt gehouden. Zondag ging de inschrijving van start en al op maandagavond zag de organisatie zich genoodzaakt deze te sluiten. Er wordt niet met een reservelijst gewerkt voor het geval mensen zich nog afmelden. Voorgaande jaren duurde het anderhalve maand voordat de loop ‘vol’ was.

Bij de Berkumloop kun je kiezen voor vijf of tien kilometer. Het startschot wordt om 19.00 uur gegeven aan de Erasmuslaan. Vervolgens loop je het rondje van vijf kilometer via de Reviuslaan, Grotiuslaan, Boerhaavelaan, Campherbeeklaan, Kuyerhuislaan, Herfterlaan, Helmhortsweg, Kuyerhuislaan, Campherbeeklaan en Lorentzlaan om tot slot weer terug komen op de Erasmuslaan. De prijsuitreiking is na afloop in wijkcentrum De Weijenbelt. Daar worden ook de lopers die het grootste sponsorbedrag bij elkaar hebben gelopen extra in het zonnetje gezet. Tevens wordt op deze avond het totaalbedrag aan de goede doelen overhandigd.

Reactie geplaatst door ines op donderdag 23 juni 2011 om 16.10 uur
Super jammer dat het zo snel vol zat zeg!

Reactie geplaatst door gerben v V op donderdag 23 juni 2011 om 22.18 uur
Doe je vorig jaar nog mee om de prijzen en loop je dit jaar niet meer mee. Erg jammer. Maar ook mooi dat er zo veel mensen van de loopsport genieten!

Reactie geplaatst door Rene op zaterdag 25 juni 2011 om 22.06 uur
Jeempje zeg! Zo snel al vol? Ik had nog ambities...

Voeg nieuwe reactie toe