Info voor deelnemers 27ste Berkumloop

| 07-09-2017

Alle deelnemers van de 27ste Salverda Berkumloop ontvangen een persoonlijk startnummer. Dit nummer heb je nodig om dinsdag 12 september jouw startnummer (en eventuele chip) af te halen in wijkcentrum De Weijenbelt, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum). Je kunt deze ophalen tussen 15.30 en 18.30 uur. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen volgt hierbij nog wat aanvullende informatie, inclusief deelnemerslijst met alle startnummers.

Starttijd en parcours
De start van de loop is om 19.00 uur. Mocht je van tevoren willen weten welke route het loopparcours heeft, kijk dan op www.berkumloop.nl/info.

Afhalen startnummer en chip
Het startnummer (en eventueel chip) kun je op dinsdag 12 september ophalen in De Weijenbelt tussen 15.30 en 18.30 uur. Controleer de gegevens zoals vermeld op de envelop goed (vooral de chipcode).

Gegevens wijzigen
Alleen op de dag van het evenement, dinsdag 12 september 2017, is het nog mogelijk om de afstand, chipcode en/of de naam van het startnummer aan te passen. Dit kan uitsluitend tussen 15.30 en 18.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat in De Weijenbelt. De kosten hiervoor bedragen 2 euro en dienen contant en ter plekke te worden voldaan. Wees op tijd, want stipt om 18.00 uur stoppen we met mutaties doorvoeren in verband met de voorbereidingen voor de start van de Berkumloop.

Informatie Groene ChampionChip
De deelnemers die aangegeven hebben nog geen eigen chip te hebben, die kopen een groene ChampionChip. Deze chip is herbruikbaar bij andere lopen. Het is dus géén wegwerpchip en de chip hoeft ook niet ingeleverd te worden bij de organisatie van de Salverda Berkumloop.

Niet deelnemen, wel een chip besteld
Indien je uiteindelijk toch besluit om niet deel te nemen en je hebt wel een ChampionChip via de organisatie besteld, kun je jouw envelop ophalen op de aangegeven tijden om zo toch in het bezit te komen van deze chip. De enveloppen worden niet naar het huisadres verzonden. De overgebleven chips worden retour gestuurd aan MyLaps, zonder teruggave van de gemaakte kosten.

Prijsuitreiking en verloting
De prijsuitreiking met aansluitend de welbekende verloting vindt plaats om 20.30 uur in De Weijenbelt. Om deel te nemen aan de verloting kun je jouw startnummer na de finish inleveren bij de aanwezige medewerkers van de Salverda Berkumloop.

Overige informatie
• Parkeren is mogelijk bij VV Berkum aan de Boerendanserdijk
• Er is beperkte kleedruimte aanwezig in wijkcentrum De Weijenbelt, Camperbeeklaan 82
• De uitslagen staan - uiterlijk - één dag na de loop op www.berkumloop.nl
• Deelname is op eigen risico!

Wij wensen alle deelnemers en toeschouwers een prettige en sportieve loop toe!

Deel deze pagina: