Prijzenpakket verloting groter dan ooit

| 28-08-2018

Met enthousiasme meldt de organisatie van de Salverda Berkumloop dat het prijzenpakket van de verloting dit jaar groter is dan ooit tevoren. Zo maken de deelnemers van de 28ste editie onder meer kans op een fiets, een verblijf op Sardinië en verschillende tegoedbonnen met waardes tot en met 200 euro.

De grote verloting in De Weijenbelt heeft traditiegetrouw plaats aansluitend aan de prijsuitreiking. En dankzij de sponsoren van de Berkumloop zijn er tijdens de verloting aantrekkelijke prijzen te winnen. Zo stelt bijvoorbeeld Jaap Bos Tweewielers een spiksplinternieuwe fiets beschikbaar. Fröhlich Vakanties biedt een waardebon voor een verblijf op Sardinië aan. Er worden vier Craft-waardebonnen (voor kleding en schoenen) met een waarde van circa 200 euro verloot. Lopers Company Zwolle doet twee waardebonnen van 100 euro. En Hekon Valentijn stelt twee sporttassen/koffers beschikbaar.

Voor deelname aan de verloting dient het startnummer bij de finish te worden ingeleverd. Niet vergeten dus, want anders doet jouw startnummer niet mee! De prijzen van de Berkumloop en de verloting dienen persoonlijk in ontvangst te worden genomen.

Deel deze pagina: